Αρχαιρεσίες στους Πολιτιστικούς Συλλόγους Λιθακιάς και Αγαλά


ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΛΙΘΑΚΙΑΣ Λιθακιά 16 /05/ 2015
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Αγαπητοί, συγχωριανή - συγχωριανέ και φίλοι,
όπως από το καταστατικό του συλλόγου μας προβλέπεται και κανόνες ηθικής τάξης επιβάλουν, θα πρέπει μετά τα δύο χρόνια πορείας του παρόντος διοικητικού συμβουλίου να γίνει εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση.
Ώς ημέρα Γενικής Συνέλευσης ορίστηκε η Κυριακή 24 Μάη 2015 από ώρα 18:30 μ.μ – 21:00μ.μ. στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Λιθακιάς
Βάση του καταστατικού δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν πληρώσει κανονικά τις συνδρομές τους μέχρι την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης «Γ.Σ.».
Επειδή υπάρχουν αρκετά οικονομικά προβλήματα και επειδή παρά τις κατά καιρούς παραινέσεις του Δ.Σ. το σύνολο σχεδόν των μελών δεν είναι οικονομικά εντάξει και επειδή η συμμετοχή είναι βασική παράμετρος στην λειτουργία του συλλόγου, το Δ. Σ. αποφάσισε ότι τα εγγεγραμμένα μέλη θα πληρώσουν 10 ευρώ ανά άτομο και θα γίνουν οικονομικά εντάξει με δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου.
Τα νέα μέλη θα επιβαρυνθούν με 5 ευρώ επιπλέον ως δικαίωμα εγγραφής όπως και το καταστατικό ορίζει.
Το πανό στις εισόδους του Πολιτιστικού Κέντρου του χωριού μας (το ένα εκ των δύο στην Ζάκυνθο) γράφει «…ότι αφήσαν οι προγόνοι, πάει από παιδί σ’ αγγόνι..» στίχοι του Κ. Βάρναλη. Χρέος, σε όλους εμάς νομίζουμε ότι, είναι σ’ αυτούς τους στίχους να δώσουμε πραγματικό νόημα.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Λιθακιάς με την μία ή την άλλη μορφή έχει ζωή πάνω από πέντε δεκαετίες, χάριν στις φιλότιμες προσπάθειες ορισμένων συγχωριανών που έδωσαν αρκετό από τον προσωπικό τους χρόνο, και όχι μόνον, για τον πολιτισμό.
Αυτή η σημαντική προσπάθεια, για το καλό όλων μας, πρέπει να συνεχιστεί και να εμπλουτιστεί με νέες ιδέες από νέους ανθρώπους, όχι κατ’ ανάγκη νέους ηλικιακά, αλλά με φρέσκα ξεκούραστα μυαλά με διάθεση για προσφορά και δέσμευση στο έργο που θα αναλάβουν. «Λαός χωρίς πολιτισμό είναι λαός δίχως αύριο.»
Αιτήσεις υποψηφιοτήτων για το Διοικητικό Συμβούλιο και τη Ελεγκτική Επιτροπή θα κατατίθενται τηλεφωνικά στο 6944716502 Γιώργης Αλιάζης και 6948387574 Δήμητρα Μαρίνου-Μποζίκη μέχρι την Παρασκευή 22/ 05/ 2015 .
Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 31 Μάη 2015 την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.
                                                                                                             ΓΙΑ ΤΟ Δ. Σ.
                                      Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                                                          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                      Γεωργία Διον. Σούλη                                                                          Γιώργης Ιωάν. Αλιάζης


                                                                    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το παλιό Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγαλά ανακοινώνει ότι:
Μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος από παλιά μέλη του Συλλόγου αλλά και από νέα μέλη που θέλουν να εγγραφούν για την ανασύσταση του Συλλόγου αποφασίζει, να κάνει δεκτές τις αιτήσεις εγγραφής που έχουν γίνει μέχρι και την 6/5/2015 όπου και συνεδρίασε και ταυτόχρονα να ζητήσει από τα μέλη του να πληρώσουν την συνδρομή τους 10 ευρω για το έτος 2015 (παραγράφονται τα προηγούμενα έτη λόγω αδράνειας του συλλόγου).
Με τα δεδομένα αυτά καλεί τους ενδιαφερόμενους και τα ενεργά πλέον μέλη σε γενική συνέλευση την Κυριακή 17 Μαΐου 2015 και ώρα 20:00 με σκοπό την προκήρυξη εκλογών για νέο Δ.Σ και Ε.Ε.
Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή για το νέο Δ.Σ και την Ε.Ε., να το δηλώσουν στον Τοπικό Πρόεδρο του Αγαλά
Κλάδη Ζωνό Ιωάννη στο τηλ:6972553550 και
στην Αντιπρόεδρο του Συλλόγου
Κλάδη Μούργου Παναγιώτα στο τηλ:6979364159
μέχρι την Παρασκευή 15 Μάιου 2015 και ώρα 21:00.
                                                                     Το   Δ.Σ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζακυνθινή μαντινάδα!

"Καραμέλλες του φιλιού" οι Χειροποίητες καραμέλλες