Ανακοίνωση Αστερα Εξαρχείων


Εδω και λιγες ημερες εχει ανεβει δυστηχως απο καποιον ΜΗ φιλο του ΑΣΤΕΡΑ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ενα βιντεο που γυριστηκε στις 20 Ιανουαριου 2013 και καταφερε με αυτη την κινηση να μας εκθεσει πανελλαδικα .
 το βιντεο αυτο ειναι μια κακια στιγμη και τιμωρηθηκε η ομαδα αρκετα με τα οσα εγιναν , πρωταγωνιστης παικτης τιμωρηθηκε με ενα χρονο αποκλεισμο απο την ενωση και δια βιου απο την ομαδα μας και μετα απο 3 χρονια ανεβηκε αυτο το απαραδεκτο βιντεο και εκθετει την ομαδα , τους παικτες και τους αγνους φιλους τις .
ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ για αυτο το βιντεο και παρακαλω αυτον η αυτους που το ανεβασαν να το κατεβασουν για να μην εχει συνεπειες η ομαδα και οι παικτες , το να πετυχει η να ζητα δημοσιοτητα για τον εαυτο του η εαυτους τους ειναι δικαιωμα τους αλλα τους αφορα μονο αυτους και τους εκθετει αλλα για τον ΑΣΤΕΡΑ ειναι μια μεγαλη προσβολη και μια κακια παρενθεση που την εχουμε ξεχασει και δεν επιθυμουμε καθολου να μας την θυμηζουν . 
Ζηταμε λοιπον να τον αφησουν ησυχο δεν θελουμε και δεν χρειαζομαστε την βοηθεια τους εντος και εκτος γηπεδων . Ο Αστερας ξερει να κερδιζει την εκτιμηση των αντιπαλων του με διαφορετικο και υγιη τροπο και οπου να αγωνιστηκε χειροκροτηθηκαν παικτες και φιλοι απο ολους τους αντιπαλους του . Αυτος η αυτοι που το ανεβασαν εκαναν πολυ μεγαλο κακο στην ομαδα μπερδεψαν την προβαλη με την προσβολη !! .
 ΖΗΤΑΜΕ  λοιπον   για τον Αστερα μας ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ το βιντεο .
Ζητάμε επισης απο τις διαφορες ιστοσελίδες που το εχουν ηδη ανεβασει να σεβαστουν την ιστορια του Αστερα Εξαρχειων και την προσπαθεια που κανουμε σαν ομαδα να απεχουμε απο τον χουλιγκανισμο
Tελειωνουμε την ανακοινωση μας με το να ενημερωσουμε το φιλαθλο κοινο οτι με την ομαδα Ηρακλη Περιστεριου ειμαστε σε αριστες σχεσεις οι εξηγησεις δοθηκαν τοτε επι τοπου και τα σωματεια μας διατηρουν μια υγιη σχεση




 "Γκολ, αποβολές, κυνηγητό και ξύλο. Ένας πιασάρικος τίτλος,  ένα copy paste περιεχόμενο και το φιλοθεάμον κοινό παραληρεί φωνασκώντας "Μα είναι δυνατόν;". Δυο χρόνια συμπληρώνονται από αυτή τη μαύρη σελίδα στην ιστορία του Αστέρα Εξαρχείων, μιας και το εν λόγω παιχνίδι έλαβε χώρα στις αρχές του 2013 στο Περιστέρι. Αν και πολλά πρόσωπα έχουν αλλάξει από τότε στην ομάδα του Αστέρα, αν και ο συγκεκριμένος συμπαίχτης μας αποχώρησε από την ομάδα την επόμενη κιόλας μέρα αναγνωρίζοντας το τραγικό λάθος του, εντούτοις το βάρος της ευθύνης που μας αναλογεί για το συγκεκριμένο περιστατικό  ποτέ δεν επιδιώξαμε να το εξοβελίσουμε στο πυρ το εξώτερον.
Όπως και το βάρος της ευθύνης που μας αναλογεί για τόσα άλλα, "μικρά", "καθημερινά", "κανονικά", άνευ σχολίων, περιστατικά που θεωρούνται δεδομένα στην κοινωνία μας ("Μα είναι δυνατόν;"), όπως η ανισοτιμία, ο πάσης φύσεως ρατσισμός (φυλετικός, σεξουαλικός), ο σεξισμός και πάει λέγοντας. Γιατί πολύ απλά είμαστε, όπως όλοι,  οι αντιφάσεις μας, των οποίων η διαχείριση και το ξεπέρασμα είναι, τουλάχιστον όσο μας αφορά, ένα διαρκές στοίχημα. Τόσο ατομικά όσο και συλλογικά. Μέχρι το ξεπέρασμα κάθε αξιακά, για εμάς, μη αποδεκτής ενέργειας θα είμαστε διαρκώς υπόλογοι πρωτίστως στους εαυτούς και στην ομάδα μας. Ζητάμε συγγνώμη, ως παίχτες του Αστέρα, στον Ηρακλή Περιστεριού, και σε όσους και όσες νιώθουν το ίδιο βάρος με εμάς.
Όσοι κακοβούλως και για χρηματικό όφελος αναζητούν κλίκ μέσω της συγκεκριμένης είδησης, όσοι αναλογίζονται "μα που βαδίζουμε", ας κοιταχτούν πρώτα στον καθρέφτη μιας και η κριτική προϋποθέτει την αυτοκριτική. Μην ψάχνεις για εχθρούς σε άλλα σωματεία, έλα να παλέψουμε για άλλη κοινωνία''.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζακυνθινή μαντινάδα!

"Καραμέλλες του φιλιού" οι Χειροποίητες καραμέλλες