Βραδάκι στο Λαγανά και άλλες περιπέτειες


Καλοκαίρι 2013,μηνας Ιούλιος.
Αποφασίσαμε να πάμε στον κεντρικό δρόμο του Λαγανά,στη Ζάκυνθο βέβαια για μια βόλτα.
Είχα και κάνα 2 φιλαράκια με μαγαζιά εκεί να δω,να τσιμπήσουμε και κάτι.
Άφησα το αυτοκίνητο στο Parking κοντά στην Αστυνομία και προχωρήσαμε με τα πόδια.Δεν είχε νυχτώσει ακόμη.Ο δρόμος ηταν γεμάτος απο Άγγλους κατά πλειοψηφία,σε ημιλιπόθυμη κατάσταση που έκαναν διάφορες εξαλλοσύνες(ουρλιαχτά,τούμπες,πειράγματα σε περαστικούς) ενω άπαντες είχαν στο χέρι τους βραχιολάκι η μπουκαλάκι με άγνωστης προέλευσης ποτό.

Ο ενας φίλος που είδα έχει μαγαζί με τουριστικά.Τον βρήκα σε ημιάγρια κατάσταση,απο αυτά που βλέπω μου είπε, ιδίως τα βράδυα.Ασε που είχε μείνει ο μισός γιατί κυνηγούσε και όσους του άρπαζαν διάφορ αντικείμενα για πλιάτσικο.Το μαγαζί το έκλεινε 9.30 το βράδυ λόγω εκτρόπων.
Ο άλλος φίλος είχε σαντουιτσάδικο ,το οποίο το έκλεινε κι αυτός κατά τις 11,αφου σχεδόν κάθε βράδυ του έκαναν ζημιές.

Τα δεκάδες μπαράκια είχαν ταμπέλλες για Happy hour,δηλαδή την ώρα αυτή τα ποτά είχαν πολύ χαμηλή τιμή.Ποτά ο θεός να τα κάνει δηλαδή,γιατί απο ότι γνωρίζω 'πέφτει σύριγγα" που πάει αντάρα.
Καθίσαμε να παραγγείλουμε μια πίτσα.Στο Ξενοδοχείο που βρισκόταν ακριβώς απέναντι μας,γινόταν όργια(κυριολεκτικά).Δεκάδες κορίτσια επι το πλείστον ημίγυμνες στα μπαλκόνια ούρλιαζαν και χόρευαν,κάποιες φώναζαν προς το δρόμο και έκαναν ¨πικάντικες αποκαλύψεις" στους περαστικούς.Είδα και 2-3 που πήδηξαν απο τα μπαλκόνια τους προς την πισίνα!!!!!Κάποια ζευγάρια επιδιδόταν σε περιπτύξεις και πράξεις δημοσίως!!!αδιαφορώντας για το θέαμα,ενω οι περισσότεροι περαστικοί Έλληνες και Ξένοι χάζευαν απαθείς.
Γύρω στις 10 το βράδυ εν μέσω δυνατής μουσικής και οργίων στο δρόμο!!!αποφασίσαμε να φύγουμε προτού  την πέσουν και σε μας!!!

Έκτοτε λέω;ΛΑΓΑΝΑΣ?ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΣ!!
Συγχαρητήρια στους Ξενοδόχους και τους ιδιοκτήτες καταστημάτων στην περιοχή για την μεγάλη ψυχραιμία που επιδεικνύουν σε τέτοια γεγονότα και πιστεύω ότι κάπου μέσα τους τους αρέσει και λίγο.
Γιατί;"τα καυμένα τα παιδιά έρχονται απο το κρύο για να διασκεδάσουν λίγο παραπάνω,άστα  τώρα,μας γεμίζουν την τσέπη κιόλας" μου είπε Ξενοδόχος της περιοχής!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζακυνθινή μαντινάδα!

"Καραμέλλες του φιλιού" οι Χειροποίητες καραμέλλες